RÖSTA HÄR!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


regn

har inte så mycket att skriva, här i västerås har det regnat heeela dagen lång med lite uppehåll. Igår hade jag roligare en vad jag trodde jag skulle ha  faktiskt! mycket skratt blev det här.
dela gärna med er om vad ni gjorde på midsommar! :)


Glad midsommar! <3

Glad midsommar Hoppas ni har något riktigt kul för er idag, eller så kanske ni bara är hemma och slappar vad vet jag ;) gick upp vid halvnio imorse och drog till västerås med familjen och mormor & morfar. Sen gick vi och åt på restaurangen vid oss. Det blev jordgubbstårtta, jordgubbar med grädde och en cappuchino för mig, mumsigt värre! Just nu fixar de med ett soltak vid våran husvagn så jag passar på att skriva lite på bloggen. Snart blir det att spela kubb och självklart kommer mitt lag vinna!



I onsdags var jag och mathilde i uppsala igen och shoppade lite smått. Eller ja, hon shoppade inte smått, det var jag som gjorde det ;) det blev en bikini, några smycken och en ögonskugga o ett linne o tröja. ääälskar sommarrea! Så för er som har ganska tom plånbok, passa på att fynda nu under sommarrean! Finns hur mycket billigt som helst. Upp till 70 % i butikerna. Igår hade jag och tilde tjejdag, vi målade naglarna och kollade på film. Dessutom när vi precis skulle äta pannkakor hos mig, så kom hennes föräldrar med burger king mat till oss. De fick tydligen en extra meny med sig ;) Btw, jag hittade ett getingbo i vårat tält :O 










Här får ni en charmig bild från när jag konfirmerade mig, jag är längst till vänster:




kramkram från mig

they are killing me.

är i husvagnen i västerås o har skaffat internet hit *happyface*! fast det regnar och åskar här som jag vet inte vad.. men skit i det säger jag :D älskar åska det är mysigt! imorn drar jag o tilde till uppsala och shoppar (igen..). Så det hinner nog inte bli någe mer inlägg imorgon. Men orkar jag inte skriva mer, pusshejskinkpastej! (Btw, det flyger runt harkrankar som försöker döda mig i  vårat husvagnstält, så bli inte allt för förvånade om jag helt plötsligt slutar skriva en dag)


Den vita tröjan alla frågar om..♥

har fått föfrågningar om vart jag har köpt min vita genomskinliga tröja,

(har ingen bld eftersom jag är i husvagnen)

 men den är iallafall från H&M och kostar 149 :- om den finns kvar :)

 hoppas du/ni blev nöjda med svaret trots att jag inte har någon bild!


kommer mer bilder när jag laddat upp dom;)






ingen dator på ett tag, men nu så ;)

tjehnaaa! har inte uppdaterat på ett tag, har haft mkt skojigt att göra under den senaste tiden :) i onsdags var det sikta mot stjärnorna, eftersom jag var fadder så var jag med henne hela dagen och sminkade henne, lockade håret och en massa sånt :) Btw, HON VANN!!! hon var så sjukt duktig, började gråta när hon sjöng (A) aja, på kvällen var jag servitris åt niorna som hade en avslutningsmiddag, det gick bra :D efterråt stack jag o 2 vänner till djurgården och pratade en massamassamassa! sen drog jag hem. På torsdagen var det kabarén på skolan som jag o bästa vännen evelinavar med i. Det gick skitbra förutom att jag typ tappade rösten när jag sjöng! Det är något fel på min hals, så när jag pratar för mkt eller sjunger kan jag helt plötsligt tappa rösten... ska kolla upp det tkr jag.


okej, det där skrev jag för en vecka sen... mina föräldrar tog min dator för de tyckte jag miss-skötte mig men I'M BACK NOW!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Måndag
i måndags (för en vecka sen) va jag och eve på grönan hela dagen, kom hem runt 00.30. Åkte den nya berg-o-dalanan Twister som var sjukt kul! Mkt roligare en balder nästan faktiskt.. Sen gick vi spökhuset och jag trodde jag skulle dö. Direkt när vi kommer in i spökhuset kommer gubben från skräckfilmen 'Saw' och skrämmer oss. Har nog aldrig varit så rädd. Aja vi stog och skrev ett bra tag vid dörröppningen och folket utanför stog och skrattade åt oss tills den där gubben kollade ut ur huset, o då vart alla tvärtysta haha! sen sprang vi vidare och jag såg den vita damen gå uppför trappan sen poff försvann hon. Dock när vi gått upp för trappan såg jag att hon stog och gömde sig annanför en svart kappa, eftersom att hon hade glömt täcka en cm på hennes klänning som lyste i mörkret ;) sen gick vi förbi och plötsligt drar damen upp klänningen och springer mot oss! ofc får vi panik och springer upp för traoopr o snubblar men fortsätter krypa upp för dom. Sen slutade det med att vi sprang in i en vägg ;)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helgen, RFM!!
var på Rock For Moc festivalen i helgen som var så jäkla bra!
fanns  en hel del snygga killar där ;) när vi kom dit spöregnade det men det slutade på kvällen/natten. Sen festade vi hela natten och la oss på morgonen. På lördagen va det chill på dagen men på kvällen och natten är det allt händer. Det fanns några bra band och sen va det disco som började klockan 01.00. Sen runt kl 04 satt vi och spela kort med några killar från dalarna, riktigt roligt folk! Jag och tilde festade loss på nattenm, hade så jäklans kul!

KYSS



Var och shoppade med Mathilde i Uppsala id...

Var och shoppade med Mathilde i Uppsala idag :D vi var där i två timmar och vi hann bara med en butik och det var New yorker ;) köpte två linnen, ett par shorts och en ring ;) hittade mkt mkt mer men plånboken sa nej! Haha synd att vi va där i två timmar och inte han någon annanstans ;) men vet ni vad? Vi ska dit nästa vecka också!!!:D (shoppingnarkoman jag vet) Hahaha pusssssssss nu drar vi till Eskilstuna och ska shoppa lite mera där ;-)


konstigt?

och justia, det har blivit något jättekonstigt i min blogg för alla inlägg är tydligen med STORA bokstäver, har ingen aning om hur man fixar det men ska styla om min blogg sen, så då får jag försöka hitta någon lösning. Hoppas det inte gör något!




toffifeee ♥ (stavningen har jag ingen aning om)

tror på andar..

Godmorgon! gick upp klockan sex idag eftrsom det är skolavslutniiiing!!!
 Ska cykla till min syster snart för hon ska fixa mig.
slingade håret igår så jag slänger upp en bild på det någon gång idag om jag nu kommer hem.
 Det känns helt sjukt att jag ska sluta 8:an och börja i nian nästa år, tycker det är ganska sorgligt.
 Ser verkligen inte fram emot skolavslutningen nästa år eftersom vi splittras då :(
ushabuscha ska inte tänka på det nu!
 Har vaknat av en massa konstiga ljud från vinden nu på natten/morgonen,
 men det tänker jag inte prata om för det bringar ännu mer otur ;)
 och ja, jag tror faktiskt på andar!
har fixat manikyr på naglarna så nu ska jag käka frukost innan jag drar till annsofie,
 världens bästaste syster som satt 6-7 timmar igår och fixade mitt hår!

Puss så länge och ha ett grymt freaking kul sommarlov!


regn på skolav...
eve sitter och fixar sig eftersom vi ska till bussen om typ en timme, men det pallar jag inte ;) vi försöker öva lite till låten vi ska sjung för skolan på kabarén men ah får se hur det går helt enkelt ;) är lite smått sur eftersom att det självklart ska regna på våran skolavslutning!! GAAHHHH!! skitskitskitskit. Hoppas vi inte måste vara i gympasalen då som förra året, för hela mitt ben somnade eftersom att vi satt, sen när vi skulle gå ut så kunde jag inte gå med ena benet haha. vi är fett taggade till grönan om en vecka!! Ska åka den där nya träbergodalbanan som inte verkar så värstans kul men det kanske den är ;) när jag kommit hem från eve så drar jag och lollo till borssökna och kvällsbadar o har det mysigt :D men nu ska jag inte skriva mer för eve tror jag skriver på facebook och gör en facerape haha ;)))) tjollahopphejsansa!


hos evepevelina!

tjaooo! jagoch eve kollade på den vnya skräckisen"insidious" igår som var så gymt bra & läskig :D sen kollade vi på en massa andra filmer :D haha var dessutom grymt flum som vi alltid är tillsammans ;)
vi vaknade runt klockan 12 och sen åt vi frukost och har solat o badat o ätit glass hela dagen. Nu ska vi gå och ta en massa kort pusshejjjj :*

Snabbt inlägg!

nu drar jag till evelina andersson och har tjejkväll
och sover där tills imorn! Blir en massa gossip
och filmtittande hela kvällen. (plus övande)
Imorgon  är det ju Sveriges nationaldag!
Grattis till sverige! Men nu måste jag sticka till bussen,
vet inte ens vart jag ska gå av :(
får väll chansa helt enkelt ;)

Kyss


FÄRGER!

 <--- FÄRGGLATT!


 VARIERAT





BEST BUY 49 :-


<--- FÄRGGLATT


mode för sommaren =?

förlåt för den dåliga uppdateringen men har typ inte varit hemma! sov som sagt hos lollo tisdagen till onsdagen och vi gick på bio och bowlade :) sen badade jag o en tjej i borssökna igårkväll sen drog jag hem till henne och sov där tills idag ;) och idag har jag varit i västerås och solat. Så ah ni kanske fattar att jag inte har hunnit skriva :)

i sommar så gäller det att ha massa färger på sig! Det kan vara allt från att blanda orange och rött till att ha alla regnbågens färger på sig!








bilder tagna från google

hos lollo!<3

OH MY GOD! det är första juni idag och det är typ inte  ens sommar :O aja, har sovit hos lollo inatt eftersom vi var och kolla på filmen 'Red Riding Hood' som var så sjukt bra! vi satt i den minsta salen som bara hade 13 platser, och vi va bara 6 stycken som var där :D och stolarna var gudomliga eftersom de var asstora och mjuka ;) innan vi kollade på bionpå kvällen så bowlade vi och jag vann med 5 poäng, så det var jäkligt lika! lollo skapå studentfirande idag i stockholm så vi vaknade ganska tidigt. Hahaha försökte vaxa benen iår, men det gick typ inte eftersom jag hade för torr hy och fick då prickar på benen. DÅLIGT. Har dessutom insett att jag inte har några nycklar med mig och mamma o pappa sover. smart va? Nej inte riktigt.. haha men nu ska jag gå till lovisa för hon har bränt sig på plattången puuusssssss

RSS 2.0