Obeskrivligt

tjotjo! Det var obeskrivligt underbart i fredags, och vi satt på dunderbra platser!
Eller först satt vi på soppiga platser som gjorde att  vi bara skulle se Robert Pattinsons och Ashley Greenes ryggar, men det fanns några lediga platser mittemot dom så vi flyttade oss dit!
Hinner inte skriva om dagen nu, gör det när jag kommer hem! Ska nämligen på ledarutbildnings läger nu i 3 dagar, sen drar jag på kryssning i två dagar ;) Har inte ens packat och jag åker om typ 1 timme hahaha..
HAPPY HALLOWEEN! ♥

Can't belive it!

herregud.. jag kan inte fatta att vi åker idag! Har fått värsta kicken nu på morgonen. Snart bär det av!! Kanske hinner slänga upp en bild på mig nu på morgonen, om ni har tur ;) Ha det bäst idag, för det ska jag! Det är ju massor halloween fester som jag har blivit bjuden på idag men inte kan komma på, så man får hoppas att det är någon nästa vecka! byeee

plugget tar över..

som rubriken lyder: plugget tar över.. Vi har prov hela tiden, och nej jag överdriver inte! Men det är tråkigt att skriva om så =)

Jag kan inte fatta att jag ska träffa Robert och Ashley ( från twilight) imorgon i stockholm, helt sjukt! Eller ja inte träffa, men vi ska på ett event där dom promotar breaking dawn, + att det kommer artister dit! Dels kommer Ulrik♥ sen kommer mange makers och oleg hahahhaha, pinsamt! Ska träffa kusinen dessutom vilket ska bli galet kul, saknar henne massor! Vi hinner knappt ses eftersom vi bor i olika städer och det är ju synd :( Hade en superbra dag i skolan idag, massa skratt som vanligt! Gjorde ett prov som jag inte ens hade plggat till och jag fick 5 poäng från mvg, blev riktigt förvånad över att det gick så bra!


Har hittat galet snygga kläder i butikerna nu som jag vill ha, men jag måste lära mig att inte slösa pengar ;) Så jag tipsar er att passa på att
shoppa nu för det är fortfarande lite höstrea överallt!
Det blir något smsinlägg imorgon ;)
CIAO♥

Lovely

en trött nathalie går och lägger sig nu.
Hittar inte kameran så det blir inga bilder!
Ser inte alls fram mot början av veckan, har galet mycket jag ska hinna med.
Men den sutar underbart i stockholm!
Sov gött ♥

kom och kolla vettja!

tagagr till dansen snart! Är så skönt att dansa, man kopplar bort allt som snurrar i huvudet och dansar bara och har kul! ( fast det är galet jobbigt också för den delen) Jag tycker ni ska komma på dansuppvisningen den 4 december, temat är grinchen ( typ julen ör er som inte har sett den filmen).
Köpte nya vinterskor idag, galet snygga! Nu fattas det bara vinter så att jag kan använda dom ;)
Nu ska jag smörja in benen, hejdooo

HUMOR

Mornmorn, snart blir det frukost och sen massa ärenden! Har 2 prov nu i veckan och ska hinna köpa skor och dansa idag dessutom.. GAAAHHH! Haha blir en stressig dag ;)
Ni måste läsa den här historien om en blondin:

"Det var en gång en blondin... Som var ute och körde och självklart så körde hon in i en lastbil! De båda stannade sina fordon och gick ut. Han tog en bit krita och ritade en rund ring på asfalten runt henne. Han sa till henne att stå i mitten av ringen och att inte lämna den. Rasande så gick han fram till hennes bil och skar sönder däcken.

Blondinen började att skratta. Detta gjorde mannen ännu a
rgare så han slog även sönder bilens vindruta. Den här gången så skrattade blondinen ännu mer. Helt tokig av detta skrattande så slog mannen sönder alla fönster och repade lacken.

Blondinen börjar nu skratta hysteriskt så lastbilsföraren frågar henne vad som är så otroligt roligt. Blondinen fnittrar och svarar, - När du inte tittade så gick jag ut ur cirkeln tre gånger!"

ahahhaahha dålig morgonhumor antar jag!
CIAO

Grattis bästa du♥

Än av mina älskade systrar fyller år idag, grattis till dig! Vi firade henne idag hemma hos henne med lite släkt och smörgåstårta, härligt! Jag måste nog ha världens roligaste morfar.
Jag säger att jag dansar Femenine Vibe, och då svarar han : Vadå? Dansar du kvinnliga dallringar, hahahahha! Haha har en störtskön morfar!
Kvällen spenderades med tända ljus i hela huset och en film med familjen, och lite ostbågar på det!
Har ingen aning om vart kameran är så som jag skrev i inlägget tidigare, så får ni nog se bilder imorgon!
Godnatt och grattis till min syster ♥


Den oförglömliga resan♥

japp, jag lever! Det var galet kul i fredags när vi köade. Vi satte oss på tåget på torsdagen till örebro, sen sov vi hos min kompis släktingar. När vi vaknade på fredagsmorgonen var vi självklart nervösa och uppspelta! Vi käkade frukost och fixade mackor att ha med oss. När vi gick på gatan innan man såg biografen vi skulle köa vid, bultade hjärtat så mycket att jag trodde det skulle hoppa ur bröstet. Vi svängde av gatan och såg bion, det var hitills bara 3 pers där! Sen ställde vi oss utomhus och köade i 3 timmar och träffade massa trevligt folk, och vi fick en hel del blickar från människor från stan som gick förbi eftersom det såg ut som att vi var luffare ;) Sen efter 3 timmars köande, öppnade cafét som är innan biosalongerna så då kunde vi äntligen gå in och köa i värmen! Det var massor av skratt och babbel. Efter 5 timmars köande var det äntligen dags! Alla rusade in och hämtade biljetterna. Sen vandrade lyckliga bruttor runt på stan och åkte sen hem till släktingarna, sen bar vi oss hemåt! Fick lite panik eftersom mitt batteri på mobilen tog slut och det var där jag hade tågbiljetterna, men det ordnade sig =)  lägger upp lite bilder imorgon om jag hinner, har mycket att göra då!
Här får ni en bild när vi köar utomhus i -grader.


(jag är längst till vänster)
underbara ni♥


Vi har köat utomhus i flera timmar nu, det...

Vi har köat utomhus i flera timmar nu, det är galet kallt! Har ingen känsel i tårna och fingrarna är stela som attan. Det är några timmar kvar innan Biljetterna släpps. Och vet ni vad?! Vi blev insläppta på bion så vi behöver inte frysa! Woopwoop. Aja nu vet ni att jag lever! Kyss


Packat loss!

tjoo! har haft fullt upp idag. Har packat hela kvällen tills imorn eftersom jag ska iväg! Vi kommer stå och köa i flera timmar på fredag, så har packat ner 2 stycken termosar så att vi kan dricka mycket varm choklad så att vi håller oss varma ;) Nu på kvällen har jag lite smått panik eftersom jag inte har hunnit pluggat till provet idag som är tills imorn, men det fixar sig nog.. tror jag.. Haha nej men jag kan faktiskt allt man ska ;) .. tror jag..
Ska bli galet kul imorgon kväll då vi börjar våran "resa"! Lovar att jag slänger upp ett inlägg när vi står i kön på fredag, det blir nog ett mobilinlägg imorn också.
Peace ♥

det kallas för att sova

det belv inget inlägg imorse, vill ni veta varför? jag sov! det blev inget inlägg när ag kom hem heller, vill ni veta varför? jag sov! ;) haha jag är så trött hela tiden, skoltrött antar jag. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på imorgon, men något blir det! Är sjukt taggad inför torsdag då jag och några vänner åker till örebro, vi ska köa till biljetter till event som släpps på fredagen i Örebro. Sen nästa vecka drar vi till stockholm till eventet, vi ska ha galet kul! Är så trött på allt plugg, så fort det finns en ledig lucka så sätter de in et prov eller nåt, yeeyy...
 Nej ush, jag riktigt längtar efter lovet nu, ska på läger ( en utbildning) och kryssning, grymt kul!
Ni behöver nog inte ens gissa vad jag ska göra nu? SOVA.

slänger in en bild på mig!

Peppad? Nää

godmorgon... det borde inte gå att vara såhär trött, men jag har nog slagit rekordet!
idag är den en vanlig och ganska chill skoldag.
Fast ett STORT minus är att det bara är 2 grader ute, brrrrrr! Nu är verkligen hösten här.
Är inte alls peppad på skolan idag, okej jo det är kul att träffa folk men knappast att ha tråkiga lektioner ;)


rubrik


always look behind you..


I'm back!

som ni säkert har märkt så har jag haft en liten bloggpaus. Var sjuk hela veckan med frossa och feber så jag låg mest och sov då. Men nu är jag frisk och på blogghumör igen! (Y) Fredagen spenderades med att först vara med sanna på stan en stund, sen fikade jag med Thilde! Det blev en chailatte för min del och en frapino för hennes ;) Sen åt vi på O'lerrays (hennes pappa bjöd snäll som han var!) och babblade massor om allt och inget, sen drog vi hem på kvällen! det blir ett litet inlägg imorgon om jag inte sover, är galet trött!  Och på onsdag drar jag till västerås med dom bästa ♥, och på torsdag och fredag är jag i örebro! ;) pusssssssssssssssssssss

Tävling!

förlåt för sämst uppdatering men jag är fortfarande sjuk. Har legat i hög feber och är genomförkyld + att jag inte har haft någon röst, typiskt! Orkar nog inte uppdatera så mycket förens jag är frisk så ni vet! Anyway, jag tänkte tipsa om en tävling ni kan vara med i! Den avslutas 6 november så känn ingen bråska =)

"Jag tävlar hos Yarp om Eyelash Serum från Superglandin!
Var med du också,
tävla här.
"



Släng gärna in någon gullig kommentar om ni orkar.
Pussen

sjuk..

Är hemma från skolan, mår inte bra.. är typ genomförkyld och min hals dödar mig. Fast jag åkte till skolan imorse men efter halva dagen kände jag att jag inte orkade. Jag har setat och kollat på film och nu ska jag dricka massor med té! Hoppas ni mår lite bättre en vad jag gör.
ciao


Drogar värktabletter

har inte uppdaterat så bra idag, men har haft fullt upp! Jag skippade att gå på dansen idag för jag hade sjukt ont i halsen. Men efter mucoangin + halstablett + alvedon är det lite bättre! Jag tänkte färga håret idag men det blir nog inte av. Även om jag har asont i halsen imorn ( som jag troligen kommer ha) så måste jag fan pallra mig till skolan, jag orkar inte ligga hemma och tycka synd om mig själv.
Nej nu ska jag gå och göra ännu en fetans stor kopp té till mig. Måste bli bättre i halsen! Har ni några tips på vad som hjälper mot halsont? =)

Aj

Har nyss varit på apoteket och köpt nå tabletter mot halsen. Det gör galet ont när jag pratar och när jag sväljer. Jag köpte också hårfärg, fast jag har ingen aning om vad det var för speciell hårfärg för det var något konstigt i. Men den kostade ändå bara 60 spänn ;)
Nu blir det en till stor kopp med té och varma mackor,
härligt för min hals♥
Hoppas ni har det bra i kylan!

3 grader! ¤%&/

godmorgon! Det var bara 3 grader imorse när mamma gick upp.. hui!
Det kommer säkert bli typ -40 grader i vinter eller nåt :S
Haha nej men det känns som det iallafall.
Har nyss druckit en fet kopp té nu på morgonen då min halls inte mådde så bra.
Tror jag ska leva på té hela dagen idag helt enkelt.
Nu är det btw bara 108 timmar och 7 minuter kvar tills det är fredag, kul va?! ;)
Slänger upp en bild på mig sen.
Pusshejpastej♥


nightynight

nu väntar sängen. Blev alldeles för sent ikväll igen, men what the hell!
imorn har jag massor att göra, vet inte hur tiden ska räcka till.. aja puss o godnatt!

Hur jag gör citronfromage med hallon!

Gjorde citronfromage till mig och mina föräldrar, så jag tänkte lägga upp lite bilder hur jag gör och resultatet!
jag skriver allt ovanför varje bild.

Jag använder mig av Ekströms citronfromage pulver. Man vispar ihop mjölk och pulvret i 3 minuter så att det blir tjockt.


Sen häller man up "smeten" i passande skålar som man sen serverar i :) Sen ställer man in skålarna i kylskåpet i 20-30 minuter (jag brukar ta 20 min) Men kom ihåg: Sätt alltid plastfolie över skålarna annars kan andra kylskåpslukter förstöra smaken!


Medans fromagen står i kylen tar jag fram frusna hallon.


Jag brukar dekorera med hallon, men det är nog inte så gott att sätta tänderna i frusna hallon ellerhur?
Därför värmde jag de i mikron i cirka 1 minut så att det blir lite "saft" kvar i botten av skålen.


Man kan ha florsocker på om man vill så att det blir lite extra fint. Men eftersom jag inte lät mina hallon svalna så smälte florsockret.



Och såhär blev slutresultatet! FINT VA? :D



Kvällen avslutades med filmen THOR med familjen! Den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig.

kärlek


hittade en härlig färgsprakande bild på min systerdotter i somras. Här tror jag vi leker tittut!


Spicy hot!


åt nyss detta från spicy hot, galet gott♥
Nummer 14 är en favorit som jag rekomenderar!
Igår var en vän här och vi myste hela kvällen och käka pizza.
Det var kaos uppe vid pizzerian så det tog en timme innan vi fick den.
Men gott vare!
Hahaha igår åt jag pizza och idag spicy hot.. undrar vad det blir imorn? ;)


Tips?

som ni kanske har sett så har jag gjort om bloggen ganska mycket.
Jag har lite kvar men det gör jag nog nästa helg när jag har mer tid :P
Om ni vet någon bra sida med tips på hur man designar så kan ni gärna länka!
Ha det bäst♥


impression


har inget vettigt att skriva, så jag bjuder på en bild

bullar♥

Det luktar nybakade bullar i hela huset. Mamma har bakat över 100 stycken!♥
 



tjolahopp

lite bilder på mej! ;)


Tränat!


Har nyss tränat hemma. Tränade lite grejer vi gör på dansen i uppvärmningen,
det är grymt jobbigt! Men nu är man fräsh efter en dush ;)
Fick reda på matteresultatet idag och jag är asnöjd! :D
Mitt liv består av att sova, gå i skolan, äta, komma hem och plugga, sova.
Det är som ett kretslopp. Astråkigt!
Men man vill ju ha bra slutbetyg i 9an så att man kan bli det man vill.
Har varit asglad hela dagen, på toppenhumör faktiskt!
Har ingen aning om varför men det är ju bra att sprida glädje (Y)
Btw fick vi våra skolfoton idag och jag ser ut som jag vet inte vad!
Haha så jag har valt att inte beställa något förutom klassfotot som blev bra! Kärlek till er som läser! ♥


så äre,äre

sitter och glor på simpsons och snackar med becka i skype! Imorn ska vi ut och ta kort i höstvädret, hoppas de blir bra! Har kört en pluggfri dag idag ;) det behövs ibland, right?! nä nu orkar jag inte skriva mer, bara det jag har skrivit har tagit 20 minuter sååå.... CIAO

give me more..

GE MIG! :(



inget betyder lika mycket, som ni♥


gjorde matteprov idag, det kändes som att allt i slutet gick åt helvette men aja! Fick iallafall 18/20 rätt på A-delen pga slarvfel så det är jag nöjd med ;) Blev så lycklig när jag kom hem idag och fick träffa min syster+man och systerdöttrarna, de är guld värda ♥ Bjuder på en bild, som kanske inte är världens finaste men jag orkar inte haha. Pusshejkorvpastej!

LYCKLIG♥

nyduschad o fräshhhh! Japp, det är vad jag är. Är världens lyckligaste tjej, min mobil går att smsa med nu eftersom vi åkte till tuna park och bytte ut sim-kortet. Och hittade en jacka som jag är fullkomligt kär i som jag köpte! Bild får ni senare någon  dag ;) Köpte även ett linne, kanske hinner ta kort imorgon om jag har tur! Fick ut mitt biologiprov idag och vart nöjd över betyget! Gjorde matteprov idag som gick galant. Och imorgon gör vi en svårare del av matteprovet, puuh! Nää nu ska jag dra och röja i mitt rum! seeeya ;) 

%&Y/U(I)"#

mornmorn! sitter och pluggar lite och dampar sönder på mobilen,den vill inte skicka iväg mina sms.
Har prov direkt nu på morgonen, får se hur det går. Najs med sovmorgon iallafall!
Idag slängde jag på mig ett par sköna ljusa jeans och en oversize tröja, sköönt!
Men nu måste jag fixa min mobil, uppdaterar mer sen!
ciao


Sur är ju bara förnamnet..

nu går en sur tjej utan mobil och lägger sig. Har dessutom prov imorn som jag inte orkar med.. Haha men puss på er som har humöret på topp denna kväll! Tänkte bjuda på en bild men det är någor konstigt med uppladdningen på bloggen. :)
Peace <3

Alltså...


"Indexering av filer misslyckades på grund av minnesbrist. Radera en eller flera valfria filer"
Och grejen är den att jag har redarat precis ALLT och det där kommer endå upp?

Thats it!

hemma! Har nyss mumsat i mig en pizza och nu tänker jag plugga lite smått och sen kolla på film, härligt värre! Pappa har satt upp en hylla med foton på mig idag i mitt rum, snöööggtt!!!


jag har inga ögon på bilden, men det är för att jag skulle få er på fall direkt

.

Tycker den här videon är lite sorglig!



Vi träffade alla idoler!

JUSTIA!! Vet ni vad jag har gjort?!

Förra veckan så träffade jag, sanna och lovisa idolerna! De bodde på ett hotell här i Eskilstuna så då drog vi dit på morgonen innan vi började. Vi såg idolbilen stå utanför och sen satt idolerna inne på hotellet och åt frukost! Självklart stog vi där ett bra tag. Sen kom alla ut och vi började prata! Haha okey, de är vanliga människor liksom. Men tänk om några månader när de är superkända! Orkar inte lägga upp billder just nu så kolla på Sannas blogg

KÖP POLKAGRISAR!!

Tjenare. Sitter och lyssnar på musik och ska börja städa mitt rum. Egentligen skulle vi ha åkt ut och campat idag men det blev inget bra med vädret ;) Nu är det inte lika mycket i skolan längre så jag kan förhoppningsvis börja blogga lite mer! Har sett att det har kommit en blogg-app på blogg.se så att man kan blogga här utan att det kostar via mobilen! Asbra tycker jag, men det funkar bara på iphone och jag har en androidmobil så jag kommer ändå inte kunna använda appen. Lite synd tycker jag! Sitter och spanar in massa höstkläder jag vill ha. Men plånboken säger nej ;)
*
KÖP POLKAGRISAR AV MIG! De kostar 20 kronor styck och finns i 13 olika smaker ;) Vi håller på att samla in pengar till våran klassresa så vi kommer ha en del projekt eftersom vi troligen behöver boka resan innan jul!
Kanske ska gå och knacka dörr idag och försöka sälja lite om jag orkar :)
Hoppas ni har det bra i höstvärmen. För det har jag! ♥




KÖP KÖP KÖP


RSS 2.0